lillaliten.se

I Värmlands skogar.
Hej!
Under helgen som var drog jag och lilla Sigrid med några vänner till en kompis sommarställe i Värmlands vackra skogar. Det var Sigrids första långa bilresa och tjejhelg! Bilresan upp gick bättre än hemresan, jag har noterat inför framtida bilresor att det bästa för Sigrid (och allas trevnad) är om man åker på morgonen. Då sover hon bäst i bilen och är inte så trött och grinig som hon är på eftermiddagen. Det ska ju bli lite fler bilresor i sommar, bland annat åker vi med vår familj till Gotland i augusti, ska bli så mysigt.:)
I värmlands skogar stod det här söta huset, min kompis gammelfarmor hade bott här för längesen. Så mysigt och hela huset andades historia! Med lite renovering kommer det att bli så vackert och få tillbaks sin forna glans. Vet inte om det syns i bilden men jag har täckt över Sigrid med ett myggnät, främst för att skydda henne mot de blodtörstiga knotten som blev allt fler på kvällen. 
Inte långt ifrån huset låg denna fantastiska utsikt!
 
Helt otroligt vackert! 
Visst kan det låta konstigt att man åker från civilisationen med wc och rinnande vatten till utedass och källbrunn, men det är något visst med det. Direkt när vi kom fram kom ett lugn över en. Man kan ju inte göra mycket annat än att andas frisk luft och bara vara. Precis vad vi alla behöver from time-to-time! Och så mysigt det var att bara få hänga med några av mina favorittjejer. Sigrid somnade gott runt kl 21, efter det åt vi grillad lax (inomhus!) sen tändes det ljus och tjötades fram till midnatt. Då vaknade Sigrid och det var dags att krypa ner.
Sigrid sov gott bredvid mig i sitt babynest.<3
Här låg lillan medans det packades och städades runt henne. 
Det var en kort men härlig tjejhelg i Värmlands skogar och jag hoppas att vi kommer att göra om det ett flertal gånger!
 
Ha det!
 
 
Me and Sigrid went with some friends to an old house located in Värmland in Sweden, surrounded by beautiful forest. Hope we will go there again!:)